Supersaver.dk
apollorejser.dk
airgreenland.dk
Afbudsrejser
Supersaver.dk flere rejsedatoer !
CimberSterling.dk
DFDS Seaways.dk
danskbilferie.dk
Dansommer.dk
DSB.dk
dtf-travel.dk
Expedia.dk
FDM-travel.dk
Feriehuse Holidayhouse Ferienhaus Sommerhuse
Folkeferie.dk
GoLeif.dk
holidayautos.dk
Lalandia.dk
Lastminute.com
mrjet.dk
MyCruise.dk
Norwegian.com
ratestogo.com
SAS
seat24.dk
stenaline.dk
sunnycamp.dk
travellink.com
travelstart.dk
Transavia.com
Spies.dk
startour.dk
Jobindex.dk
Dansk design
3.dk
Surftown.dk
Buy China Wholesale Products
rejser rejser rejser
Generelle bestemmelser
m1.dk/iPhone5
iphone 5
e-mail me

Supersaver.dk, fly,solrejser,hotel,billeje,skiferie,apollorejser.dk,airgreenland.dk,afbudsrejser,lastminute.dk


Supersaver.dk,apollorejser.dk,airgreenland.dk,Afbudsrejser.html,DFDS Seaways.dk

 

 

Book din rejse på Supersaver og vælg mellem hundredvis af flyselskaber


 

Når du booker din rejse på Supersaver, kan du vælge at flyve med et af de mange flyselskaber vi samarbejder med. Gennem vores partnerskaber med verdens førende flyselskaber og leverandører af hoteller og udlejningsbiler, har vi mulighed for at tilbyde dig nogle af markedets billigste priser. Når du søger efter flybilletter hos os, viser vi altid det billigste prisalternativ først. Vi ønsker at du selv træffer det endelige valg med hensyn til hvilket flyselskab og pris som passer dig bedst.

Du finder nemmest frem til en billet ved at foretage en søgning efter en by/destination i vores søgefunktion.  Hvis du foretrækker at rejse med et bestemt flyselskab frem for andre, kan du vælge at lave en søgning med dette flyselskab. Du vælger flyselskabet i listen og laver søgningen. Du vil kun se priserne med det valgte flyselskab i søgeresultatet. Når du har besluttet hvor du ønsker at rejse hen samt med hvilket flyselskab,  bestiller og betaler du nemt og enkelt direkte på hjemmesiden. Du har selvfølgelig også mulighed for at søge efter hoteller og billeje på samme enkle måde.

Supersaver har IATA rettigheder for at du kan føle dig tryg og sikker ved os som rejsebureau. IATA er en international organisation, der fastsætter standarden for rejsebureauer med henblik på at sikre kvaliteten af deres arbejde og kompetencerne hos vores personale samt sikrer at vi driver en økonomiske sund virksomhed. Vores IATA rettigheder giver dig med andre ord sikkerhed for at vores rejsebureau har en høj kvalitet i det arbejde vi laver. Du kan derfor trygt og sikkert bestille din rejse hos os, Supersaver er medlem af Rejsegarantifonden.

Nederst finder du en oversigt med et udvalg af de flyselskaber, hvis billetter vi sælger på Supersaver. Vil du vide mere om det enkelte flyselskab, skal du blot klikke på flyselskabets navn.

 

Rejseguider


Velkommen til vores Rejseguider

Her finder du en oversigt med alle vores spændende rejseguider til fantastiske byer og steder i hele verden.

Har du allerede bestilt en rejse, og har brug for tips og oplysninger om seværdigheder og spændende restauranter, så kan du finde masser af inspiration her.

Hvis du endnu ikke har bestemt dig, søger inspiration til din næste rejse eller har brug for informationer om de forskellige rejsemål, så er du også kommet til det rigtige sted.

På vores Rejseguide sektion finder du alle de oplysninger du har brug for om den bedste shopping i New York, om Thailands bedste strande, om de bedste restauranter i Barcelona og hvordan du kommer billigst og hurtigst fra lufthavnen i Budapest og til centrum.

Klik på en by fra nedenstående listen og læs mere.

God rejse!

 

 

 


 

Velkommen til Supersavers presse sider. Her kan du finde information og nyheder fra os.

Presse kontaktperson for supersaver.dk:

Marléne Wallberg

Marketing Director

E-mail: marlene.wallberg@etraveli.com
Direkt: +46  18 67 78 82
Mobil: +46  733 12 80 90

 

For at vi kan give dig den bedst mulige service, bedes du bruge vores kontaktformular som findes i hver enkelt kategori nedenfor. Her kan du også se svarene på nogle af de mest almindelige spørgsmål.

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål, skal du klikke på "Skriv til kundeservice" og udfylde kontaktformularen. Du kan også kontakte os på telefon. Vores telefontid er mandag - fredag. 9:30 til 11:30 og fra 13:30 til 15:30.

Nu kan du også chatte med os!
Chatten er åben mandag - fredag ??fra 9:30 til 16:00
Klik på "Skriv til kundeservice" knappen i den relevante underkategori, kan du så vælge mellem at e-maile eller chatte. Hvis alle vores medarbejdere er optagede, eller kontoret er lukket, er chatknappen ikke tilgængelig.

Kundeservice holder lukket på følgende datoer i 2013: 6 jan, 29 apr, 1 apr, 1 maj, 9 maj, 6 jun, 21 jun, 24-26 dec, 31 dec, 1 jan og 6 jan 2014.

Du er velkommen til at kontakte os